Muskelbesvär

I samband med muskelbesvär, akuta som kroniska, är kiropraktik ett sätt att både utreda, behandla och förebygga störningar och smärta. Kroppen utsätts dagligen för stora påfrestningar och för att klara av dessa påfrestningar krävs det att kroppen fungerar optimalt. Vi är specialister på att diagnostisera och behandla personer med muskelbesvär. Hos oss på Kornbakks Kiropraktik i Göteborg behöver du ingen remiss för att kontakta oss.

Smärtfri behandling

En kiropraktisk behandling är i allra flesta fall smärtfri, vissa kan reagera på behandlingen, ofta i form av lokal ömhet och trötthet. Antalet behandlingar som krävs för muskelbesvär är högst individuellt. Av erfarenhet vet vi att desto längre du gått med besvären desto fler behandlingar krävs det oftast. Efter din konsultation får du en bättre inblick kring vad du kan uppnå med kiropraktik, tveka därför inte att boka in en tid hos oss, det är aldrig försent att må bättre!

En kiropraktors del i rehabilitering

En viktig del i mångas rehabilitering efter små som stora skador är deras kiropraktiska behandlingar. På Kornbakks Kiropraktik har vi ett nära samarbete med IFK-kliniken Rehab i Göteborg, där vår kiropraktor Torbjörn befinner sig en dag i veckan. Med stor kunskap och lång erfarenhet kan vi, genom regelbunden kiropraktisk behandling, hjälpa aktiva att öka deras prestationsförmåga och i ett förebyggande syfte jobba mot att minimera nya skador.

Fantastisk lindring efter åratal av svåra muskelbesvär
– boka tid idag!

Att gå till en kiropraktor är friskvård. Vi brukar jämföra det med att ge sig själv förebyggande och underhållande service, i en självläkande variant. På kliniken i Göteborg behandlar vi dagligen personer med muskelbesvär från hela rörelseapparaten, och lindrar smärta som många gånger hängt med i flera år tillbaka.© Kornbakks Kiropraktik    |    Tel: 031 - 25 11 15    |    kiropraktor@kornbakk.se    |    Facebook