Idrottsskador

Att behandla idrottsskador är vardag på Kornbakks Kiropraktik. Våra kiropraktorer möts dagligen av vardagsmotionärer och professionella idrottsutövare som fått olika omfattade skador i samband med sitt idrottande. Vissa typer av idrottsskador går att förebygga medan vissa inte går att undvika, speciellt i de idrotter där kroppskontakten är hög, precis som intensitet och fart.  Hos oss får du undersökning, behandling och uppföljning av en legitimerad kiropraktor, unikt anpassad efter varje specifik person och skada.

Kiropraktisk behandling för nedsatta muskler och leder

På Kornbakks Kiropraktik är vi specialister på att behandla nedsatt funktion i muskler och leder kring framförallt nacke, rygg och bäcken. Idrottsskador uppstår oftast i vävnader där omkringliggande leder, muskler och ligament utsätts för stora och hårda påfrestningar i ytterläge. Varje skada är unik och kräver sin egen konsultation och behandling. Behandlingar sker dagligen på både professionella idrottare och vardagsmotionärer. Genom åren har jag behandlat spelare från IFK Göteborg, Västra Frölunda HC, BK Häcken, GAIS och Kopparberg/Göteborg.

Låt en legitimerad kiropraktor konsultera för att diagnostisera

En legitimerad kiropraktor kan sätta en diagnos och behandla skadan. Bli fri från smärta, återfå kroppens balans och dess normala rörelseförmåga.

Regelbunden behandling på Kornbakks Kiropraktik i Göteborg!

Hos oss finns det många idrottsutövare som regelbundet går på kiropraktisk behandling. Genom kontinuerlig behandling finns det möjlighet att förebygga skador. Vi har ett nära samarbete med IFK-kliniken Rehab, där även vår kiropraktor Torbjörn arbetar på onsdagar. Boka gärna in din tid hos oss, ett smart sätt att fortsätta idrottandet smärtfritt, utan tråkiga och onödiga uppehåll.

 © Kornbakks Kiropraktik    |    Tel: 031 - 25 11 15    |    kiropraktor@kornbakk.se    |    Facebook